Lite om min familj

 

Jag heter Corina Selberg. Arbetar sedan drygt 30 år på en sjukhemsavdelning på ett särskilt boende i Umeå. Född och uppvuxen i en by norr om Umeå (Anumark). Som hemsidan visar är fotografering ett väldigt stort intresse.Fast det har blivit väldigt lite fotografering den senaste tiden. Jobbar i ett program som heter Paint Shop Pro, gör lite egen grafik. Under några år har detta legat nere eftersom mitt program försvann när en dator gav upp. Men nu är jag igång så smått igen. Tillverkar smycken också. Det går i vågor liksom det mesta i livet.På min facebooksida finns bilder på smycken jag tillverkat. Stickning pysslar jag också med, när mina axlar så tillåter. Mina foton jobbar jag med i Photo Shop Elements.

 

Jag är gift med Jan Selberg sedan 1998. Jan är pensionär sedan ett antal år tillbaka. Så han får lägga upp sin dag som han själv vill numera. Han gillar traktorer, jagar älg på höstarna, hugger ved för kommande behov och sköter logistiken här hemma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillsammans har vi sonen Viktor Selberg som såg dagens ljus i Juni 1998. Viktor tog studenten nu 2017, Fordon och transport på Liljaskolan i Vännäs. Så nu söker han arbete. Vi får hoppas att han lyckas med den biten också.

 

Och så har vi dottern Alma Selberg som såg dagens ljus i Mars 2001. Hon funderar på att bli målare eller snickare, vi får väl se vad det blir när den tiden kommer.Alma har under många år dansat, men beslutade sig för att ta en paus denna terminen eftersom hennes knä inte är riktigt bra.

 

Till familjen hör också Zimba, en kastrerad kattkille och Ulla en underbar liten kattfröken.